Treballs de curs

Amb l’objectiu de millorar el procés d’aprenentatge i els procediments en ciències socials, al llarg del curs caldrà que elaboreu un comentari-resum i dues recensions respectivament.

Al primer trimestre, i amb data límit de lliurament el 18 de novembre, haureu de fer la ressenya de l’article d’ Hobsbawm, Eric: Vista panorámica del siglo XX, a: Historia del siglo XX. Ed. Crítica. Barcelona-2006. pàg. 11 a 26. (us podeu descarregar el document del blog  o podeu comprar una còpia a consergeria). Enllaç de l’article: Vista panorámica del siglo XX.  Enllaç al llibre complert: Historia del siglo XX.

Al segon trimestre haureu de fer una ressenya del llibre de: George, Susan: Informe Lugano. Icaria editorial/Intermón Oxfam, col·lecció Encuentro, Barcelona 2001. ISBN: 84-7426-483-9 (caldrà que compreu el llibre).  També podeu visualitzar-lo al següent enllaç, però no us podreu descarregar el .pdf a menys que us doneu d’alta de la comunitat (la qualitat no és molt bona): El informe Lugano. Data límit de lliurament: el 21 de febrer 2014.

Al tercer trimestre caldrà lliurar amb data límit 30 de maig de 2014, una ressenya de la introducció del llibre de Josep Fontana: El futuro es un país extraño. Ediciones de Pasado y Presente, S.L. Barcelona 2013. ISBN 978-84-939863-5-3. Us podeu descarregar l’article al següent enllaç: Introducció El Futuro es un país extraño. Josep Fontana

Enllaç recomenat: El límits del creixament (Informe del Club de Roma 1972)

Us recomano el següent vídeo de Susan George parlant de Davos i el G-20.

Entrevista d’Iñaki Gabilondo a Susan George a la CN+ el 2010.

Entrevista a Josep Fontana: Pàgina 2 (RTVE2.). El futuro es un país extraño.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s